Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγή χώρου του αμερικανικού πρωταθλήματος League of Legends λόγω κορονοϊού

*
Η Riot Games ανακοίνωσε πως το αμερικανικό πρωτάθλημα League of Legends θα αλλάξει χώρο διεξαγωγής ύστερα από τη νέα αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού. Τα υπολειπόμενα δύο παιχνίδια του τουρνουά επρόκειτο να διεξαχθούν στο Prudential Center του Newark στο New Jersey, όμως τελικά θα πραγματοποιηθούν στο LCS Arena του Los Angeles. Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για κάποιο από τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος θα αποζημιωθούν πλήρως. Η Riot δήλωσε πως αποφάσισε να προχωρήσει με τη διοργάνωση του LCS Championship ύστερα από τη διάθεση των εμβολίων κατά του Covid-19 την άνοιξη του 2021, όμως μετά τη νεότερη αναζωπύρωση του ιού δεν μπορεί να συνεχίσει με τη διεξαγωγή event στο οποίο θα μπορεί να προσέλθει μεγάλο κοινό. Συνεπώς, στο LCS Arena δεν θα υπάρξει προσέλευση κοινού πέραν των συμμετεχόντων στα παιχνίδια. Τον Ιούλιο του 2021 ο Chris Greeley, head of eSports της Riot Games στη Βόρειο Αμερική και την Ωκεανία, δήλωσε πως ακόμα και αν η εταιρεία δεν έχει στα χέρια της εναλλακτικό πλάνο για την περίπτωση που τα κρούσματα του κορονοϊού επιστρέψουν σε επικίνδυνα νούμερα, θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση κρίνει πως είναι επιτακτικό να καταφύγει για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*